Арсенал – Челсі. Прогноз Артема Мілевського на матч АПЛ

Арсенал і Челсі заходять на дербі, маючи по шість очок. Але ж здобули вони їх по-різному. І грають у зовсім різний футбол.
Каноніри впевнено забрали два стартові матчі та взагалі нічого не пропустили – краса. В Челсі теж дві перемоги, але там повна феєрія: хлопці Хабі Алонсо вже набили сім м'ячів, але й у свої ворота п'ятірку вигребли.
Тому перестрілки на Емірейтс я не чекаю. Арсенал, як завжди, спокійний, тримає темп, чітко знає, що робить. З Астон Віллою вони це чудово показали: жодної метушні, дочекалися свого шансу й спокійно вирішили момент.
Артем Мілевський - бренд-амбасадор ліцензованої української букмекерської компанії BETKING, талант, майстер імпровізації, король моменту. Понад 50 матчів за збірну, близько 300 матчів за «Динамо». Чвертьфіналіст ЧС-2006.
Челсі небезпечний, коли починається відкритий футбол. Там вистачає швидких і технічних хлопців, які на просторі покарають будь-кого. Але коли так відкриваєшся, будь готовий, що й тобі напхають. П'ять пропущених за два тури – це, якщо чесно, не дуже серйозно для такого клубу.
Плюс у Челсі проблеми в центрі. Той же Енцо пішов у Сіті. Якщо Арсенал забере цю зону, вони просто ганятимуть суперників за м'ячем.
Челсі свій момент знайде, я не сумніваюся. В них є Жоао Педро, Палмер. Але Арсенал зараз банально солідніший і краще тримає структуру. Сака вже забив два голи з п'яти ударів. Гаверц забив гол з двох ударів. Очікую, що хтось із цих хлопців заб'є й у дербі.
BETKING — стратегічний партнер Української Прем'єр-ліги
Історично матчі між цими двома лондонськими гігантами гарячі, права на помилку вони не залишають. Для Хабі Алонсо це, по суті, перший серйозний тест. Арсенал має якийсь просто скажений пресинг. Коли Челсі востаннє вигравав у Арсенала? В п'яти останніх матчах цього точно не було.
Думаю, Арсенал забере контроль і задушить темп гри, як він це вміє. Челсі боротиметься, але команда Артети просто міцніша й будувалася не два тижні. Ставлю на 2:1 на користь Арсенала.
Відповіді