Журналіст ESPN: «Мудрик перебуває за сто миль від цього»

Старший футбольний оглядач ESPN Джеймс Оллі поділився думками стосовно переходу вінгера збірної України Михайла Мудрика на правах оренди з «Челсі» до «Тоттенгема».
«Якщо подивитися на ситуацію з позицією лівого вінгера, то можна побачити, що вони розглядали кандидатури Коді Гакпо, потім Ілімана Ндіайє, а в підсумку підписали Михайла Мудрика. Що ж, власне, об'єднує цих трьох гравців, окрім того, що всі вони грають на лівому фланзі? Між ними немає жодного зв'язку.
Знаєте, це не означає, що у фахівців з підбору гравців є чіткий список, і вони говорять: «Ось такий профіль гравця нам потрібен. Якщо ми його не підпишемо, ми перейдемо до іншого кандидата, потім – до третього». Це досить безсистемний підхід. Тобто, це просто – нам потрібен гравець, нам потрібен хтось.
Добре, тренер знає цього хлопця – Мудрика. Сьогодні я бачив відеоролик, який активно розповсюджується, і Де Дзербі працював з Мудриком у донецькому «Шахтарі», а коли Мудрик перейшов до «Челсі», Де Дзербі був у «Брайтоні», і його спитали про те, кого купляє «Челсі». І він відповів: «Знаєте, я думаю, що одного разу він може виграти «Золотий м'яч». Але наразі він перебуває за сто миль від цього. Та, очевидно, що він вірить у цього гравця», – сказав Оллі в ефірі ESPN.
Раніше відомий британський журналіст Метт Лоу назвав дивним перехід Мудрика.
Відповіді