Перейти до змісту
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Файна Україна

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

«У нас дуже суворі тренери». Сарапій – про самовіддачу гравців Полісся

Ciko Перегляди: 2 Відповіді: 0
«У нас дуже суворі тренери». Сарапій – про самовіддачу гравців Полісся

Центральний захисник «Полісся» Едуард Сарапій підсумував переможний матч 4-го туру УПЛ проти «Шахтаря» – 2:0.

– З поверненням після травми. У першу чергу хочеться запитати про емоції від перемоги над «Шахтарем». «Полісся» завжди було складним суперником для «Шахтаря», але тут перемога, причому, як здалося, впевнена. Вам як видається?

– Завжди добре перемагати чемпіонів, але гра для нас, як ви бачили, у першому й другому таймі складалася не так просто, як хотілося. «Шахтар» – це «Шахтар», з ними завжди складно грати.

– Ви виграли 2:0 і кажете, що не так просто, як хотілося б.

– Хочеться завжди контролювати гру й бути більше на м’ячі, контролювати хід подій. Але я вважаю, що сьогодні «Шахтар» більше володів м’ячем, і тому ми грали більше на контратаках.

– Ви грали на контратаках. Для вашої команди це не зовсім звична стихія. Планомірно до цього готувалися, чи це прийшло по ходу матчу?

– По ходу матчу ми перелаштувалися, тому що завжди прагнемо грати першим номером. Але коли темп гри занадто високий, ми можемо відійти назад, відпочити, щоб хлопці, насамперед наша перша лінія атаки, відпочила й заново починала наш пресинг.

– Здавалося, що ви дуже впевнено контролюєте ситуацію, окрім останнього тиску «Шахтаря», і десь на 85‑й хвилині вже прийшло розуміння, що ви близькі до перемоги.

– Коли ти граєш із «Шахтарем», вирішує будь-який епізод, будь-який момент. Тому кожну хвилину ти повинен бути зосередженим на всі 100%, щоб довести гру до кінця. Бо коли ти виграєш із «Шахтарем» 2:0 і пропускаєш на 90‑й, це може бути й 2:2. Тому ми боролися до останньої хвилини й заслужили на перемогу.

– Цікаво, які емоції були у ваших суперників, як ви відчували?

– Не знаю, що там у них відбувалося, але те, що вони до останньої хвилини йшли вперед і хотіли забити, це відчувалося.

– Ви повернулися після травми. Як здоров’я? Які відчуття? Бо ми також говоримо й про перспективи збірної.

– Все добре, бо мене готували саме під цю гру. Вирішили не ризикувати із «Зорею», де я вже міг грати. Тому лікарі, тренери з фізичної підготовки та увесь тренерський штаб добре підвели мене до цього матчу, тому все гаразд.

– Ви були на трибунах із «Зорею», дивилися, як команда програє, втрачає перемогу. А тут виграли у «Шахтаря». Чому так? Там «Зоря», тут «Шахтар».

– На кожен матч треба налаштовуватися так, як сьогодні на «Шахтар». Наступний матч із «Кудрівкою», як сказав нам Петрович [Руслан Ротань], буде важчим – 100%. Тому треба цю гру вже забувати й налаштовуватися тільки на перемогу, бо за кожну команду дають три пункти.

– Коли команда грає в обороні дуже самовіддано, настирно, кажуть, що вона наїлася сирого м’яса. Чим вас годували цього тижня на базі?

– Нічим особливим не годували. Просто якщо ми будемо віддаватися не на 100%, у нас на бровці дуже суворі тренери, і ми отримаємо за це. Тому кожен це розуміє й віддається на полі.

Відповіді

Відповідей поки що немає.
Гість
Напишіть відповідь...

Акаунт

Навігація

Пошук

Пошук

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.