«Збірна буде складно, щоб усе продовжувалося так, як раніше»

Півзахисник «Бока Хуніорс» Леандро Паредес заявив, що йому буде складно продовжувати виступати за збірну Аргентини після отримання 10-матчевої дискваліфікації за участь у бійці після поразки від Іспанії у фіналі ЧС-2026.
32-річний футболіст також зазначив, що завершення міжнародної кар’єри Ліонелем Мессі є ще однією причиною, через яку йому доведеться обміркувати своє майбутнє у національній збірній.
«Мені буде складно залишатися у збірній», – сказав Паредес. – Через дискваліфікацію, через рішення Лео... Буде складно, щоб усе продовжувалося так, як раніше.
Я ще не обговорював це з тренером [Ліонелем Скалоні], але ми поговоримо про це і подивимося, яке рішення я прийму».
Також Паредес додав, що відсутність Ліонеля Мессі у збірній Аргентини відчутно позначиться на команді.
«Спадщина Лео житиме вічно завдяки тому, чого він досяг, тому, що він ніколи не здавався і показував, що мрії важко здобуваються, за них потрібно боротися і зрештою їх здійснювати...
В останні дні чемпіонату світу ми говорили про те, що фінал, напевно, стане його останнім матчем, але навіть попри це ми не були готові до цього, тому що для нас він означає дуже багато», – підсумував Паредес.
Леандро наразі зіграв за збірну Аргентини 85 матчів, у яких забив 5 голів та віддав 7 асистів.
Відповіді