Перейти до змісту
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Файна Україна

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

«Хочеться чогось нового». Капітан NAVI з Dota 2 перед початком EPL

Ciko Перегляди: 2 Відповіді: 0
«Хочеться чогось нового». Капітан NAVI з Dota 2 перед початком EPL

Natus Vincere з Dota 2 повертаються до офіційних матчів після тривалої паузи – і вже сьогодні проведуть свій дебютний поєдинок на EPL Masters I. Суперником «народжених перемагати» стане колектив Zero Tenacity, а старт гри заплановано на 21:00 за київським часом.

Перед початком турніру Sport.ua вдалося поспілкуватися з капітаном команди Тарасом «gotthejuice» Лінніковим. Він розповів про поточний стан NAVI після перерви, підготовку до чемпіонату та очікування від першого матчу. За його словами, команда поступово набирає форму та націлена показати гідний рівень уже з перших ігор.

– Чи є TI зараз настільки ж важливим, як раніше, чи падіння призових вплинуло на його авторитет порівняно з іншими турнірами (наприклад, EWC)?

– The International продовжує бути настільки ж важливим, як і раніше, тільки тому, що він відрізняється від усіх турнірів протягом року. У людей більше часу на підготовку, і кожен хоче потрапити на цей турнір. Думаю, призовий фонд вплинув на мотивацію деяких гравців грати в Dota 2 загалом більше, ніж на авторитет самого турніру.

– Чи подобається команді теперішня мета?

– Нинішня мета вже досить давно, тому не сказав би, що вона мені подобається, але й не сказав би, що не подобається. Скоріше хочеться чогось нового, ніж просто патчу з +/- шкодою від скілів. А якщо говорити про команду, то думаю, що нам досить комфортно грати.

– Який герой зараз є перебафаним та який предмет можна назвати недооціненим?

– Думаю, найнеприємніший герой у пабліку — Інвокер. Якщо не продумати те, як проти нього грати, то грати проти нього досить важко. А щодо предмета, нехай буде Скаді.

– Над яким аспектом гри команди ведеться найбільша робота?

– Ми в цілому намагаємося пропрацьовувати всі аспекти гри, але конкретно зараз робимо акцент на розподілі по карті та натисканні смоків. Зараз це в нас на досить низькому рівні.

– Під час драфтів часто залишаєшся незадоволеним своїм героєм?

– Думаю, що ні, тому що я сам кажу, на кому бачу свій геймплей у конкретній грі.

– Хто зараз найбільше колить у команді?

– Думаю, найбільше колять я і Артем (Niku).

– Попереду EPL — не найпрестижніший турнір, але один із важливих для вас. Як проходить підготовка і який буст вам дасть перемога в ньому?

– Підготовка до EPL йде досить непогано, а якщо говорити про буст, то це, скоріше, просто +мораль дасть.

– Які плани після EPL? Чи є вже думки, куди зможете потрапити за інвайтами, а куди, скоріше за все, будете кваліфікуватися?

– Буде більше кваліфікації, тому будемо багато грати.

Відповіді

Відповідей поки що немає.
Гість
Напишіть відповідь...

Акаунт

Навігація

Пошук

Пошук

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.