Перейти до змісту
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Файна Україна

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Макс Ферстаппен виступив із заявою після підписання нового контракту

📅 03.09.2026 18:13⏱ 2 хв читання
Ciko Перегляди: 6 Відповіді: 0
Макс Ферстаппен виступив із заявою після підписання нового контракту

Команда Ред Булл офіційно підтвердила продовження контракту з чотириразовим чемпіоном світу Максом Ферстаппеном до кінця 2030 року.

Нідерландський пілот висловив повну довіру та намір разом повернутися на вершину світового автоспорту.

«Я дуже задоволений продовженням контракту. У нас найкращі люди, і я радий продовжувати співпрацю з усіма, щоб знову повернутися на вершину. Це залишається кінцевою метою, над якою ми всі працювали і будемо продовжувати прагнути. Я хочу подякувати Ред Булл, Лорану та всім в Ред Булл Рейсінг за довіру, яку вони мені виявили».

«Я завжди казав: команда для мене як друга родина, і я почуваюся тут як удома. Я прийшов до команди з надією вигравати гонки. Те, чого ми разом досягли, було просто чудово, ми пережили багато неймовірних моментів і виграли 4 чемпіонати світу. Продовжити цю подорож з тією ж командою, з якою я був усю свою кар'єру, – це справді особливо, і я завжди цього хотів».

«Працювати з Лораном вже понад 1 рік також чудово, я бачу чітке бачення його майбутнього для команди. Усі в Мілтон-Кінзі вірять у те, що ми будуємо, і я з нетерпінням чекаю наступного розділу, боротьби за нові перемоги та змагання за чемпіонські титули, продовжуючи формувати майбутнє цієї команди».

«Зробити цю заяву під час останнього Гран-прі в Зандворті – це також чудовий момент для мене. Сподіваюся, ми зможемо влаштувати вболівальникам особливі прощання на фінальну гонку».

Відповідей поки що немає.
Гість
Напишіть відповідь...

Акаунт

Навігація

Пошук

Пошук

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.