onic після перемоги над Vitality: «Сьогодні ми були набагато, набагато сильнішими ментально» – повний переклад інтерв’ю

Inner Circle сенсаційно перемогли Vitality з рахунком 2:0 і капітан команди onic розповів, як п’ятірці українців вдалося це зробити.
Пропонуємо вашій увазі переклад інтерв’ю для HLTV.
Отже, перш за все, вітаю. У Vitality був стендин, але я впевнений, що перемога над ними все одно дуже багато важить для вас.
Так. Дуже дякую, дуже-дуже дякую.
Які у тебе відчуття після цієї гри? Які твої перші думки?
Ох, брате, це… Я не знаю, це просто неймовірно, тому що, звичайно, всі знають, що вони сильніші за нас, і це нормально, але сьогодні ми просто були набагато, набагато сильнішими ментально. Я просто пишаюся своїми хлопцями.
Як я казав хлопцям перед грою, це CS, і, можливо, у них буде поганий день, можливо, у нас буде хороший день, і перемогти може будь-хто. Ми показали, що це справді можливо, і ми це зробили.
Я не знаю, емоції просто шалені.
Як вам вдалося зробити камбек на Cache? У якийсь момент ви програвали 7:12, і, думаю, багато команд просто сказали б: «Ну добре. Спробуємо на Dust2».
Якщо чесно, це була кумедна ситуація, бо я забув, що ми вже використали всі наші тактичні паузи. В останню секунду я двічі написав у чат «tactical», намагаючись взяти тактичну паузу.
Думаю, для нас це навіть добре спрацювало, тому що вони, мабуть, чекали повільного раунду, бачачи, що в нас немає часу взяти тактичну паузу, а ми самі не усвідомлювали, що в нас її вже немає.
Але ми вже почали рухатися, freeze time закінчився, і я закликав зіграти дуже швидкий раунд. Вони цього не очікували.
Коли ми зіграли цей раунд і перемогли, ми всі відчули цю енергію, що справді можемо легко зробити камбек.
Тому що навіть на нашому останньому турнірі, який ми виграли, ми були дуже сильними ментально саме в таких ситуаціях. Нам подобається робити камбеки, тому ми дуже сильно в це вірили.
Тож так, ми просто повірили — і так, ми це зробили.
Яку впевненість це дає вам перед подальшим виступом на турнірі? У наступному раунді ви зіграєте або проти 9z, або проти MOUZ.
Якщо чесно, я не хочу нічого змінювати в нашій психології. Я просто хочу, щоб мої хлопці цінували можливість бути тут, тому що це справді дуже хороша можливість.
Але нам також не потрібно боятися програти чи щось подібне. Нам просто потрібно цінувати цей момент і отримати якомога більше досвіду, тому що зараз це для нас найважливіше.
Ми молода команда. Я молодий IGL, ми всі молоді, і це наш перший турнір топового рівня з настільки великими іменами.
Тому я просто пишаюся тим, що ми тут, і хочу, щоб хлопці насолоджувалися цим моментом і просто намагалися показувати максимум у кожній грі.
І неважливо, програємо ми чи виграємо, я просто хочу, щоб ми боролися до кінця.
Як ти й кажеш, це дуже хороша можливість для вас — не лише отримати досвід, а й покращити свої позиції у VRS. Ще одна перемога тут стане дуже бустоне ваш рейтинг VRS. Ви взагалі думаєте про це?
Звичайно, VRS дуже важливий, тому що завдяки цій перемозі ми вже отримали приблизно 80 очок, а також отримаємо певну кількість очок за призові, тож це значно, значно покращує наші шанси на потрапляння на Мейджор.
Це добре. Ми не хочемо мати якихось великих очікувань від цього турніру, тому що, як я вже сказав, це наш перший турнір із, так би мовити, 12 найкращими командами.
Ми просто знову хочемо показати свій максимум і отримати цей досвід.
І навіть якщо ми програємо наступні матчі, наприклад, 0:2, 0:2, я думаю, що це все одно буде хорошим досвідом, тому що перемогти Vitality на LAN — це дуже хороший результат.
Здається, останні кілька місяців ваша команда набрала дуже хорошу форму. Як ти й кажеш, ви виграли Super DraculaN, а за останні три місяці у вас, здається, близько 80% перемог. Наскільки ти схвильований щодо майбутнього цієї команди? Адже, як ти кажеш, ви молода команда.
Так. Ми молоді, і ми, свого роду, не повністю новий склад, але я думаю, що ми все ще не відчуваємо один одного на 100%, тому в нас є ще час, і ми, я б сказав, будемо грати ще краще.
Я дуже сильно вірю в цю команду. Ніхто не думає про зміни чи щось подібне.
Ми просто знаємо, що якщо продовжимо робити те, що робимо зараз, адже ми справді дуже багато працюємо, то всі сподіваємося, що зможемо стабільно перебувати в топ-10 VRS.
Нам просто потрібно бути більш дисциплінованими як гравцям першого рівня.
Тож так, нам просто потрібен певний час, щоб набути цієї дисципліни та досвіду. І з цим складом ми, я думаю, легко можемо бути в топ-10.
Відповіді