Перейти до змісту
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Файна Україна

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

TACO розповів, як йому пропонували «продати» матч MIBR у Китаї на ТІР-1 турнірі

Ciko Перегляди: 2 Відповіді: 0
TACO розповів, як йому пропонували «продати» матч MIBR у Китаї на ТІР-1 турнірі

Колишній гравець MIBR Епітаціо «TACO» де Мело розповів про випадок, коли йому запропонували гроші за навмисну поразку в офіційному матчі. Про це бразилець розповів під час участі у Flow Podcast разом зі своїм колишнім партнером по команді Марсело «coldzera» Давідом.

За словами TACO, інцидент стався під час турніру в Китаї, де MIBR мала зіграти проти Evil Geniuses. Спочатку пропозиція виглядала цілком невинно: до гравця підійшов чоловік і запропонував поговорити про стримінг на китайській платформі.

«Я вже отримував таку пропозицію — у Китаї. Ми поїхали грати турнір у Китаї, MIBR проти EG. Один чоловік підійшов до мене й сказав: “Хочу поговорити з тобою про стримінг. У нас є китайська платформа, хотіли б, щоб ти стримив на нашій платформі, давай поговоримо”».

TACO погодився на розмову, однак дуже швидко зрозумів її справжню мету.

«Я сказав: “Давай, добре”. Сів поговорити, а чоловік каже: “Скільки ти хочеш за те, щоб програти завтрашню гру?”».

Гравець відразу відмовився від пропозиції та пішов.

«Я сказав: “Що? Дякую, бувай, тримайся”, — і пішов».

Найцікавіше, що MIBR у підсумку справді виграла той матч. Після перемоги TACO навіть почав побоюватися можливих наслідків своєї відмови.

«Ми виграли гру, і я подумав: “Боже мій, цікаво, чи вони тепер прийдуть за мною?”».

За даними Dust2 Brasil, MIBR та Evil Geniuses зустрічалися між собою вісім разів, але лише один із цих матчів відбувся в Китаї. Йдеться про CS:GO Asia Championships 2019 у Шанхаї. Тоді MIBR перемогла EG з рахунком 2:0.

При цьому TACO не назвав турнір безпосередньо, тому видання зазначає, що ймовірним епізодом є саме цей матч у Шанхаї.

Бразильський ветеран також заявив, що, на його думку, проблема договірних матчів нікуди не зникла і зараз. Особливо це стосується нижчих рівнів професійної сцени.

«Я думаю, що тут, особливо в Бразилії, було багато підозрілих моментів. Особливо серед маленьких команд, які навмисно здавали матчі. Загалом це частіше трапляється на нижчих рівнях», — розповів TACO.

Таким чином, за словами одного з найвідоміших бразильських гравців в історії CS, пропозиції щодо договірних матчів доходили навіть до представників команд найвищого рівня. Утім, у конкретному випадку TACO відмовився від грошей, а MIBR у підсумку виграла гру.

Відповіді

Відповідей поки що немає.
Гість
Напишіть відповідь...

Акаунт

Навігація

Пошук

Пошук

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.