Перейти до змісту
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Файна Україна

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Magisk розповів про роль IGL, амбіції BC.Game та роботу із s1mple

Ciko Перегляди: 2 Відповіді: 0
Magisk розповів про роль IGL, амбіції BC.Game та роботу із s1mple

Еміль «Magisk» Рейф в інтерв’ю HLTV розповів про свій перехід до ролі капітана BC.Game, побудову нової команди та плани колективу. Данієць визнав, що йому ще потрібен час для адаптації до ролі IGL.

Про перехід до ролі IGL

«Я давно думав про роль IGL. Мені казали, що вона мені підходить, і ця думка була в мене приблизно півтора-два роки».

Magisk також закликав не очікувати від нього миттєвих результатів у новій ролі.

«Було б несправедливо очікувати, що за один місяць я стану одним із найкращих IGL. Мені потрібен час, щоб звикнути».

Про головну проблему команди

За словами капітана, BC.Game має достатньо індивідуального таланту, однак команді поки не вистачає якісної комунікації.

«У команди дуже багато індивідуального скілу, але комунікація все ще може бути хаотичною. Це те, над чим ми працюємо».

Magisk вважає, що на цьому етапі команді не варто перевантажувати гру складними тактиками.

«Зараз нам потрібні прості кроки. Треба стати комфортною командою, звикнути один до одного й використовувати нашу сильну сторону — хорошу стрільбу».

Про створення власної культури BC.Game

Одним із головних завдань нового складу Magisk назвав формування власної командної культури.

«Ми хочемо створити не культуру Vitality, Astralis чи NAVI. Ми хочемо створити культуру BC».

Данець пояснив, що на першому етапі він разом із тренером TaZ намагатиметься передати команді власні принципи, після чого всі гравці мають сформувати єдину систему.

«Зараз головне — впровадити культуру мене та TaZ, а потім поступово об’єднати всіх в одну командну культуру».

Про взаємодію із s1mple

Magisk окремо відзначив ставлення досвідчених гравців до нового проєкту. За його словами, особливо важливим є залучення s1mple.

«Коли Саша приймає наш план, це дає величезний ефект для молодих гравців, бо вони бачать, що їхній кумир повністю вкладається в цей проєкт».

Про різницю між tier-1 та tier-2

Капітан BC.Game також розповів про різницю між матчами проти топових команд і суперниками нижчого рівня.

«Різниця між tier-2 і tier-1 не в механіці, а в стилі. На tier-1 гра значно агресивніша, і за кожну помилку тебе карають».

Водночас Magisk визнав, що матчі проти команд другого ешелону також можуть бути складними.

«Я думаю, що грати на цьому рівні навіть складніше, ніж проти топових команд. Тут гравці мають чудовий аім, але стиль гри зовсім інший».

Про головну мету

Попри необхідність адаптації, BC.Game не збирається відкладати великі амбіції. Команда прагне пробитися на Major, а для цього їй необхідно набирати рейтингові очки вже зараз.

«Ми хочемо потрапити на Major, але для цього нам потрібен хороший результат уже зараз».

Magisk також підкреслив, що команда не хоче зациклюватися на довгострокових цілях і планує рухатися поступово.

«Нам потрібно поспішати за очками, але водночас залишатися спокійними й концентруватися на одному дні та одній помилці за раз».

Для самого Magisk цей проєкт став новим етапом кар’єри. Після багаторічного досвіду на найвищому рівні данець тепер намагається не лише виступати як гравець, а й побудувати власну систему як капітан.

Відповіді

Відповідей поки що немає.
Гість
Напишіть відповідь...

Акаунт

Навігація

Пошук

Пошук

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.