Опубліковано 21 травня, 20251 р Адміністратор Багато років працюючи на різних девайсах від Apple, операційна система macOS виявилася справжнім спасінням для вирішення основних питань. Що ж робило її так корисною? Регулярно мені доводилося повертатися до попередніх версій документів і в macOS це було дуже зручно. Просто кожен раз, коли я зберігав файл, система автоматично створювала його копію. Я міг легко переглянути всі попередні версії в хронологічному порядку. У той час, як мої друзі на Windows витрачали час на ручне збереження кожної версії, я вже мав доступ до всіх своїх документів. macOS зробила процес управління версіями настільки простим, що я міг зосередитися на важливих завданнях, не втрачаючи часу на рутину.Відкрийте Finder на комп’ютері Apple і знайдіть файл, копію якого ви хочете відкрити;Натисніть на нього правою кнопкою миші або клік двома пальцями по трекпаду;Оберіть пункт «Досье»;У спливаючому меню поставте галку поруч зі словом «Шаблон»;Відкрийте вибраний файл;Ви одразу ж помітите, що оригінал файлу залишиться незмінним, а система відкриє його копію. Можете вносити будь-які зміни і вони збережуться саме в копії з новою назвою. Зверніть увагу, що для кожного документа цю функцію необхідно вмикати окремо.
Для публікації повідомлень створіть обліковий запис або авторизуйтесь