Перейти до змісту
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Файна Україна

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Чому PayPal не дає

Рекомендовані відповіді

Опубліковано
  • Адміністратор

1 компонент антифрауд системи - це ідентифікація облікового запису холдера .

У палиці вже 3 роки як мінімум сформувався трифакторний антифрод який можна назвати 3d-secure палиці. Ці фактори:
1) іп адресу. Він або збігається або не збігається. Підсітки не канають).
2) тачка користувача-версія браузера, версія адоба та інших параметри.
3) куки та вся інша інформація, яка зберігається на тачці холдера. Що до речі йде в дуже тісному зв'язку з налаштуваннями системи тому підробити їх вважай що неможливо.

Відповідно залежно від задіркованості країни маємо приблизно таку комбінацію налаштувань:
якщо не збігаються всі три фактори - то палиця шле нахер з моменту входу (так звані см) або в момент проплати. Звичайно, деякі суми палиця може і пропускати ноо як правило це зовсім незначні транзи.
якщо не збігаються 2 з трьох факторів або 1 - то залежно від сум палиця може не провести транзу зажадавши наприклад прив'язати банк як якщо він не прив'язаний, або написавши що транза не може бути зроблена.

2 компонент це історія облікового запису та його причетність до фрауд транзакцій у минулому. Якщо аккаунт (тут мається на увазі ціла сума даних, починаючи з історії самого акаунта і закінчуючи збігом даних холдера акка) був причетний до фрауд транзакцій у минулому - цей акаунт знаходиться на підвищеному контролі системи і працювати з ним провести буде дуже складно.
Пам'ятається був у мене ботнетик по де який жив дуже довго і було приблизно 10 акків пп чиїх холдерів я мав з потрохами.. проходив будь-які див. Після 2 кола зливу бабла по цих акках палиця підключила обов'язкове смс підтвердження будь-яких дій на акці а в результаті послала холдерів нахрен закривши їм аккі. Читав листування – було досить смішно.

Другий приклад -я займався зливом грошей на банк аккі з препейд . Втім на одні дані у мене було 2 банк рахунки. І після відпрацювання першого рахунку я через приблизно рік зареєструвався в палиці повторно з тими самими даними, але з іншим банком рахунком. Відпрацювати другий рахунок не вдалося, його залимітили ще на стадії білих транзакцій

3 компоненти - оцінка ризиків різних типів операцій у системі
Це типи операцій у палиці і безпосередньо з ним пов'язаний момент - ліміти для різних операцій у палиці.

Грубо можна позначити такі операції в системі:
1) поповнення акаунта палиці з банк акка . За рівнем палевності найбільше паливне поповнення по ацх з лівого банку акка. Вже не знаю точно як налаштований робот по прийому платежі в палиці, але при ручній перевірці транз видно і реальне ім'я холдера банк акка і його доб і часто ще купа даних. Останнім часом самі банки в юс стали вводити звіряння імені під час проведення транзакцій і відповідно посилати фрауд алерти палиці при розбіжності даних.
Найменш палевен ваєр на реквізити палиці, така операція застосовується в еу.
2) оплата покупок .
Тут є кілька підтипів.
а) оплата з цц,
б) оплата з банк акка інстантом
в) оплата з балансу
г) ечек.
Оплата з цц найбільш палевна з погляду палиці. З січня 11 року там запроваджено так звану нью сек'юріті модель, згідно з якою чітко заявлено, що вони move from credit card payments у бік гіфт кард пейментс, банківських платежів тощо. У юс тому практично неможливо через пп оплатити щось значуще з цц. Звичайно для старих акків з гарною історією все можливо чим і користуються речові...
Набагато популярніший і інстант з банк акка або ечок. Це взагалі стандарт платежів в юс пп на даний момент

Ну і найбільш прийнятий і проходить в 99% випадків платіж - з балансу палиці.

3 тип операцій - донат . Свого часу він стояв по легкості та безпроблемності нарівні з покупкою. Зараз його задрочили і більше 1 транзи на акк, що донатується, не проходить.

4 тип- п2п переклад . Неважливо у якій формі - купівля послуг чи товару чи гіфт. Найбільш паливний спосіб зливу палиці. Слід пам'ятати, що ціпок вже давно (ще до мого з нею знайомства) відмовилася від функцій вестерн юніона в інеті. І п2п трансфери розглядає швидше як виняток із правил, ніж правило. Це до речі було зазначено і в згаданій нью сек'юріті моделях (це реальна назва чинної антифрауд політики в пп).

5 тип – зняття грошей. Зняти гроші можна на банк та на цц (у деяких країнах). Втім, з цієї теми явно можна простежити еволюцію системи антифроду. На ЦЦ зараз знімати дуже складно. Потрібно збіг бина цц і країни облікового запису палиці в більшості випадків. Найбільш добре пп виводиться все-таки на банк акк - принаймні у мене найкраще статистика була саме при роботі з банк акками

Ну і 6 тип транз - рефаунд. Проходять у 100% випадків, якщо на акці є бабло.

Додатково варто розглянути ще такі речі як кредитні палиці
Даний тип оплати та переказів спочатку десь до зими - весни 12 року оцінювався приблизно як банківський платіж з погляду антифрауда. Тому було дуже зручно працювати із кредитною пп і вона легко лилася.

За лімітами. Залежно від своєї історії кожен мерчант палиці має певний ліміт на те, скільки бабла він може прийняти на добу та в інші проміжки часу, використовуючи певний спосіб платежу. Крім соурс фанд враховується ще географія клієнтури (платежі від співвітчизників приймати набагато простіше ніж із зарубіжжя), банк випустив цц і іноді бін карти якщо платіж йде за допомогою карти, і можливо ще якісь інші фактори. Я стикався тільки з цими. Дані ліміти явно не позначені і як мені здається вони встановлюються роботом для кожного мерчанта виходячи з сукупності факторів. Для нас важливо, що при досягненні даного ліміту клієнт при спробі оплати з цц (за умови звичайно його авторизації в палиці як справжнього клієнта а не фрауд) отримує меседж, що ми не можемо запропонувати ur payment ... і клієнт шлеться нахрен. Причому якщо спочатку спроба була оплати з цц - то з іншого акка за хвилину цілком може пройти інстант або ечек... а якщо не пройшли вони - все відмінно закомплититься з балансу у третього акка. І в той же час, якщо проплата першим клієнтом йшла з юс і його робот послав, то ццшку анконфірмед у клієнта відкуданити з мексики сховає і видасть довгоочікуваний конфірм. Час оновлення лімітів у пп - тобто коли найімовірніше зловити момент для безпроблемної оплати - радиться мемберам шукати самим.

Крім позначених лімітів у мерчантів є звичайно ще ліміти що діють на сам акаунт з якого йде проплата, які можна отримати в залежності від того наскільки ви правильно авторизувалися в акаунті (тобто чи поміщений акк пп в алерти у зв'язку з розбіжностями за базовими факторами авторизації) і ли. Не варто розраховувати на величезні транзи з анконфірмд цц, наприклад, з акка який ви купили вчора чекнутого на міксовому сокси в кращому випадку під країну. А в гіршому, наприклад, на сокси з України. Зустрічав і таке у наших селерів.

За кредитними палицями: якщо розібратися в суті операції з отримання кредиту екстрас - по суті ви проходите перевірку в банку і саме банк видає вам кредит, доступ до якого ви отримуєте через їхню мц, яку висилають холдеру на адресу. Відшкодування транзакції пп отримує безпосередньо від банку тому по суті транзакції через екстрас - це по суті для палиці банківський платіж.
Інша річ бмл. Ця контора належить палиці та видає саме кредит. Відшкодування транзакції палиця отримує вже з холдера і тому антифрод там підвищений.
Позиція по екстрасу і мц за моїми відчуттями різко змінилася десь після нового року і мабуть це пов'язано було з великим обсягом фрауда на цю тему.

В основному залежить кредитна історія, чи є заборгованості у холдера, їх сума, і чи багато їх.
Так само в основному залежить від так званого Credit Score,
наскільки я знаю зі свого досвіду, якщо судити з VANTAGESCORE, це щось подібне до звичайного Credit Score, то всім, у кого VANTAGESCORE більше 800 палиця дає або смарт або бмл.
Сума залежить знову ж таки від цього credit score.
подивитися його можна в credit report'e холдера, контори які пробивають цю інформацію: experian, transunion тощо.

Також хочу додати, що версія ОС майже напевно грає не останню роль. саме використання 2003 року вінди під палицю викинуло мене з теми рік тому...щодо ечека - у мене дуже рідко проходила транза, т.к. гроші йдуть не менше трьох днів (все це було в 2011), і холдер встигав пропалити ... натомість інстант з банк акка був шикарний. для інстанта з банк акка раніше потрібен був конфірмед сс+банк акк, плюс мінімальний збіг країни сокса/діда...тоді вдавалося до 5к видоїти з одного акка. Хз, чи діє дана схема зараз, але дуже хочеться повернутися у тему та перевірити.

ЗИ я не принципово даватиму готових схем і рішень як зливати пп бо це є особисті напрацювання кожного та особистий хліб кожного.

Раніше цікаво зливав з PP, дозволили на RU аккі робити переклади, створював акк на дропа - Росія, далі зі Smart Connect 600/800/1400 - US, робив звичайний переклад як Gift, а далі з RU акка просто купував товари-речі в шопах, адресу ПП і дропа

вида спробував купити iPhone на Ebay, все зробив за тією ж схемою, оплатив покупку, селер (перевірений) вже лист на пошту надіслав типу якийсь чорний або білий, відповів і через буквально 2 години лікнули, айфон так і не відправився

Дивився я цей акк, там приблизно ~800$ повернулося від селера, на пошту прийшов лист що гроші можете вивести через 180 днів, ну ось буквально місяць тому пройшли ці дні, перевірив акк і здивувався, гроші на Smart (звідки заливав спочатку) не відгукнулися за півроку і звернувся до людини.

Та й ще прикол у тому, що там де айфон замовлений був, до цього в шопі проплати були і шопи вже треки видали, хотів майже весь смарт тоді заналити, в результаті пп змусила що селера айфона що й шопи повернути гроші, залишилися ми з товаром і з грошима, вперше ПП порадувала в плані.

Так приблизно 8 Smart було знято, з них лише 1 лок, далі продавати ніхто вже не став, залишилися BML, брав - нічого не вийшло, забив...

1) палиця валить все! І те, що кривими ручками роблено і те, що ідеально і навіть чесних холдерів!
2) закономірності у діях супердорогого та супертупого робота-антифроуда майже немає! так що всі інструкції та статті до дупи!
3) і нарешті чим більше спроб тим більше прострілює по теорії ймовірності (хоч і рідко, за моєю статистикою приблизно одна з 3х) так що везіння головний фактор!

Не вантажте свої мізки! Антифрод палиці построен суто на теорії ймовірності, про це вони самі говорили. Там все, зроблено з теорії ймовірності тобто на рулетці. Бувало я з лівого айпі робив випадково транзи, які жили, не чистив куки і аккаунт був живий, робив речі, які за логікою речей повинні були відразу загнати палицю в ліміт на 180 днів, а ні, вона була жива. У той же час я використовував окремий комп'ютер, окремий айпі, дані 100% раніше не вбиваються в ціпок, і отримував лок на рівному місці! Від себе можу помітити що:
1. оригінальність системи, не дай боже вона б запалилася з акком який у ліміті або лікнутий
2. суми по наростаючій, бажано ебай або інші транзи
3. айпі приблизний, помітив що їй пох для саморегів 4.
дані завжди є різні, тобто більшість локов саме з
транзи з банків повинні збігатися за іменами, хоча б на прізвище
6. існуюча адреса, номер телефону теж.
Ось приблизний список що треба дотримуватись, і буде у вас більше або думка.

При використанні соксів важко домогтися точнісінько постійно збігається IP. У мене є теорія, як пом'якшити наслідки від розбіжності IP.

У Kepper Webmoney вилітає алерт безпеки, якщо IP входу не збігається з минулим IP. І якщо відразу перейти з цього ж IP, то алерт зникає і в цьому полі стоїть зелена галочка, мовляв все ок, "поточний IP збігається з минулим". Можливо мало сенс входити в акк, виходити, чекати 5 хвилин, знову заходити з цього ж IP, робити необхідні операції.

Ще раз говорю: це гіпотеза.

Ще такий момент. Вище я написав про IP – це автоматичний контроль. А ось що стосується, якщо акк переглядають вручну. Автор статті правильно сказав, що дуже сильно впливає історія акків. Я навіть сказав, що при ручному розгляді вона відіграє вирішальну роль.
Є типи транзакцій у системах, до яких дуже прихильно ставляться, дивлячись на які можна сказати, що це не гаманець для відмивання, а гаманець законослухняного громадянина. Я називаю такі транзакції "користувацькими", які ніколи не робитиме кардер, але які роблять чесні користувачі.
Наприклад, це переклад родичам. Режає новий рахунок пейпал з таким прізвищем і по батькові, що можна сказати реєстрацію провів рідний брат сестра основного акка. Потім з основного акка робиться переклад на цей акк "родича" обов'язково з коментом "переклад брату родичу". Переклад можна зробити на 10-50 доларів. Сума не має значення, головне, щоб такий переклад бовтався в хісторі.
Також можна зробити дрібні покупки через мерч, там оплата скайпу або ще чогось відомого і що коштує недорого. Скористатися якоюсь послугою. Коротше ідея така, щоб між транзами відмивання часто бовталися "користувацькі транзакції". Так як часто достатньо подивитися на хістори, щоб сказати хтось перед нами. А транзакції користувача змусять СБшников системи задуматися.
Але тут вилазить інше - що ці переклади можуть зарубати акк на стадії автоматичної перевірки. Адже це буде переклад p2p для сліпої системи.

Для публікації повідомлень створіть обліковий запис або авторизуйтесь

Акаунт

Навігація

Пошук

Пошук

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.