Перейти до змісту

Що робити, якщо лагає Майнкрафт

Рекомендовані повідомлення

• Адміністратори
Опубліковано

Що робити, якщо кладе Minecraft

У багатьох гравців Minecraft кладе і глючить, хоча жодних нарікань на FPS немає, він стабільно видає позитивне число, що робити? Давайте разом розберемося, можете писати свої рішення у коментарях, а я напишу вирішення цих проблем на особистому досвіді (не всім допоможе).

Чому кладе Minecraft:

1. По-перше не робіть гру краще, вона і так прекрасна, тобто не напихайте її всякими паками, модами (100 штук за раз), так як це дуже сильно впливає на навантаження вашого ПК або ноутбука.

2. У мене на потужному ПК, Minecraft кладе у повноекранному режимі, так, я розумію що так краще видно, але і у вікні 800x500 теж непогано грати, лаг значно менше.

3. Я помітив, що у Творчому режимі теж достатньо кладе, коли йде дощ, сніг, тож раджу залишати локацію, де аномальні явища.

4. Обов'язково вимкніть СМС менеджери, це скайп, аська і таке інше, вони навантажують вашу оперативну пам'ять.

5. Найважливіший фактор викликання лагів у Minecraft це – Антивірус. Він постійно щось перевіряє, або ж він навантажує ту саму оперативну пам'ятку, раджу його вирубати. Ще раджу відрубувати Інтернет, якщо Ви не граєте по мережі, і все, що вимагає його підключення.

6. Є спосіб, який значно підвищує FPS в Minecraft, про нього я зараз детальніше розповім. Для початку ПКМ клацаємо на ярлик "Комп'ютер" ---> Далі тиснемо "Властивості" ---> "Додаткові параметри системи" ---> Шукаємо віконце "Швидкодія", клацаємо на кнопку "Параметри". Шукаємо і тиснемо на "Забезпечити найкращу швидкодію". Тепер Windows став простіше, старіше так би мовити, і працює в 2 рази швидше за наш Minecraft.

Screenshot_1.png.227608a3f32da23a6be808affddeebf4.png

7. Спробуйте також зайти на сервер survival minecraft, раптом там менше лагатиме ? або скористайтеся моніторингом серверів майнкрафт.
8. Якщо все ж таки у вас кладе, зайдіть в налаштування графіки, спробуєте зменшити дальність видимості і так само іншу графіку.

9. На відносно нових ноутбуках є 2 відео карти, і лагати може через те, що запускається не на тій відеокарті (інтегрованій). Щоб запустити на потрібній відеокарті, тиснемо по майнкрафту правою кнопкою миші ---> "Запустити з графічним процесором" ---> Високопродуктивний процесор...

Screenshot_1.png.6d0f0880a97311ccb883d0e59e240743.png

Для публікації повідомлень створіть обліковий запис або авторизуйтесь

Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Зареєструйте новий обліковий запис у нашій спільноті. Це дуже просто!

Реєстрація нового користувача

Увійти

Вже є акаунт? Увійти до системи.

Увійти
  • Створити...

Важлива інформація

Ми розмістили cookie-файлы на ваш пристрій, щоб допомогти зробити цей сайт кращим. Ви можете змінити налаштування cookie-файлів, або продовжити без зміни налаштувань.