Перейти до змісту
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Файна Україна

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Що робити, якщо лагає Майнкрафт

Рекомендовані відповіді

Опубліковано
  • Адміністратор

Що робити, якщо кладе Minecraft

У багатьох гравців Minecraft кладе і глючить, хоча жодних нарікань на FPS немає, він стабільно видає позитивне число, що робити? Давайте разом розберемося, можете писати свої рішення у коментарях, а я напишу вирішення цих проблем на особистому досвіді (не всім допоможе).

Чому кладе Minecraft:

1. По-перше не робіть гру краще, вона і так прекрасна, тобто не напихайте її всякими паками, модами (100 штук за раз), так як це дуже сильно впливає на навантаження вашого ПК або ноутбука.

2. У мене на потужному ПК, Minecraft кладе у повноекранному режимі, так, я розумію що так краще видно, але і у вікні 800x500 теж непогано грати, лаг значно менше.

3. Я помітив, що у Творчому режимі теж достатньо кладе, коли йде дощ, сніг, тож раджу залишати локацію, де аномальні явища.

4. Обов'язково вимкніть СМС менеджери, це скайп, аська і таке інше, вони навантажують вашу оперативну пам'ять.

5. Найважливіший фактор викликання лагів у Minecraft це – Антивірус. Він постійно щось перевіряє, або ж він навантажує ту саму оперативну пам'ятку, раджу його вирубати. Ще раджу відрубувати Інтернет, якщо Ви не граєте по мережі, і все, що вимагає його підключення.

6. Є спосіб, який значно підвищує FPS в Minecraft, про нього я зараз детальніше розповім. Для початку ПКМ клацаємо на ярлик "Комп'ютер" ---> Далі тиснемо "Властивості" ---> "Додаткові параметри системи" ---> Шукаємо віконце "Швидкодія", клацаємо на кнопку "Параметри". Шукаємо і тиснемо на "Забезпечити найкращу швидкодію". Тепер Windows став простіше, старіше так би мовити, і працює в 2 рази швидше за наш Minecraft.

Screenshot_1.png.227608a3f32da23a6be808affddeebf4.png

7. Спробуйте також зайти на сервер survival minecraft, раптом там менше лагатиме ? або скористайтеся моніторингом серверів майнкрафт.
8. Якщо все ж таки у вас кладе, зайдіть в налаштування графіки, спробуєте зменшити дальність видимості і так само іншу графіку.

9. На відносно нових ноутбуках є 2 відео карти, і лагати може через те, що запускається не на тій відеокарті (інтегрованій). Щоб запустити на потрібній відеокарті, тиснемо по майнкрафту правою кнопкою миші ---> "Запустити з графічним процесором" ---> Високопродуктивний процесор...

Screenshot_1.png.6d0f0880a97311ccb883d0e59e240743.png

Для публікації повідомлень створіть обліковий запис або авторизуйтесь

Акаунт

Навігація

Пошук

Пошук

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.