Перейти до змісту
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Файна Україна

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Налаштування iPhone для роботи

Рекомендовані відповіді

Опубліковано
  • Адміністратор

1. Хто не знає як юзати шкарпетки на айфоні – є 2 кульки.

Перший - заходимо у вайфай, тикаємо букву "i". Гортаємо в самий низ, бачимо налаштування проксі, вводимо профіт.

Другий - прикладу ShadowRocket. Думаю самостійно розберетеся.

2. Як замінити ГЕО на яблуку?

Перший варик - для вінди є приложуха 3uTools (спасибі за підказку, я не знав). Емулюєш, підрубуєш айф, підмінюєш.

Другий - тільки джейл та твікі. Добре, що їх достатньо і знайти не складно.

3. Для більшої безпеки (а зайвої вона ніколи не буває) - підключіть «парне блокування айфона». Що це й навіщо, прикладаю лінк на статтю. Рекомендую почитати.

https://reincubate.com/ru/support/how-to/pair-lock-supervise-iphone

Якщо вже говоримо про безпеку - я просто поділюся своїми пресетами яблука.

1) Відключений фейс айді на розблокування та довільний пас на 18-20 символів. Чому так? Тому що лаяти це доведеться дуже довго. Простіше просто забити.

Мак, 34 символи у мене особисто з усім набором верхніх/нижніх реєстрів, цифр, закорючок і т.д. Я параноїк і мені так набагато спокійніше.

2) Природно включив функцію «прати дані». 10 неправильних введень пасу та айф очищається в нуль.

3) Парне блокування айфу з маком. Мак закриптований файлваультом (вшитий в макос крипт АЕС-128). Вирубані юсб та інші порти.

4) У маку також забороняємо брандмауеру приймати абсолютно всі вхідні підключення.

5) В айфі вимкнено всі гео, фото, відео, мікрофони та ін.

Я цим не користуюся, мені не потрібно :)

6) Природно ніякого джейлу, найактуальніша вісь і модель робочої тачки не пізніше 2х моделей від найсвіжішої на ринку.

Чому? Пояснюю:

Перше - чим новіше вісь тим більша її безпека (як правило). Поки що немає джейла - значить немає оф злому цієї осі.

Чому не старіше 2х моделей - тому що чим новіший відсоток, тим краще він стійкий до захисту.

Може, я й помиляюся. Може, і яблуко не досконалість. Але знову ж таки, це надійніше андройда, це надійніше віндовс та інших діряних систем. Якщо навіть в еппл вони не можуть зняти складне блокування айфу (і хто б що не казав - мені здається що це правда), то ніхто інший точно його не зніме.

Повторюся, я можу помилятися і я не закликаю дотримуватися моїх упереджень. Це суто моя думка, а безпека в мережі та лайві – суто ваша особиста справа і тільки вам вирішувати, як і що юзати.

У статті я не писав про впн, шкарпетки, базову анонімність і т.д, бо все в курсі що як і навіщо. Багато речей за своєю природою зрозумілі спочатку і я не став писати одне і те ж що і скрізь.

Вся ваша безпека залежить лише від вас самих, потрібно думати на 10 кроків уперед.

Screenshot_1.png

І звичайно відключити в налаштуваннях блокування всі пункти.

1) Найважливіший пункт – заборонити підключення всіх юсб пристроїв на ЗАБЛОКУВАНОМУ екрані. Тобто. поки не буде розблоковано айф - жоден девайс не увійде до коннекту.

2) Та сама функція стирання даних. Мало хто не знав.

Для публікації повідомлень створіть обліковий запис або авторизуйтесь

Акаунт

Навігація

Пошук

Пошук

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.