Опубліковано 30 серпня, 202530 сер Адміністратор 1. Хто не знає як юзати шкарпетки на айфоні – є 2 кульки.Перший - заходимо у вайфай, тикаємо букву "i". Гортаємо в самий низ, бачимо налаштування проксі, вводимо профіт.Другий - прикладу ShadowRocket. Думаю самостійно розберетеся.2. Як замінити ГЕО на яблуку?Перший варик - для вінди є приложуха 3uTools (спасибі за підказку, я не знав). Емулюєш, підрубуєш айф, підмінюєш.Другий - тільки джейл та твікі. Добре, що їх достатньо і знайти не складно.3. Для більшої безпеки (а зайвої вона ніколи не буває) - підключіть «парне блокування айфона». Що це й навіщо, прикладаю лінк на статтю. Рекомендую почитати.https://reincubate.com/ru/support/how-to/pair-lock-supervise-iphoneЯкщо вже говоримо про безпеку - я просто поділюся своїми пресетами яблука.1) Відключений фейс айді на розблокування та довільний пас на 18-20 символів. Чому так? Тому що лаяти це доведеться дуже довго. Простіше просто забити.Мак, 34 символи у мене особисто з усім набором верхніх/нижніх реєстрів, цифр, закорючок і т.д. Я параноїк і мені так набагато спокійніше.2) Природно включив функцію «прати дані». 10 неправильних введень пасу та айф очищається в нуль.3) Парне блокування айфу з маком. Мак закриптований файлваультом (вшитий в макос крипт АЕС-128). Вирубані юсб та інші порти.4) У маку також забороняємо брандмауеру приймати абсолютно всі вхідні підключення.5) В айфі вимкнено всі гео, фото, відео, мікрофони та ін.Я цим не користуюся, мені не потрібно :)6) Природно ніякого джейлу, найактуальніша вісь і модель робочої тачки не пізніше 2х моделей від найсвіжішої на ринку.Чому? Пояснюю:Перше - чим новіше вісь тим більша її безпека (як правило). Поки що немає джейла - значить немає оф злому цієї осі.Чому не старіше 2х моделей - тому що чим новіший відсоток, тим краще він стійкий до захисту.Може, я й помиляюся. Може, і яблуко не досконалість. Але знову ж таки, це надійніше андройда, це надійніше віндовс та інших діряних систем. Якщо навіть в еппл вони не можуть зняти складне блокування айфу (і хто б що не казав - мені здається що це правда), то ніхто інший точно його не зніме.Повторюся, я можу помилятися і я не закликаю дотримуватися моїх упереджень. Це суто моя думка, а безпека в мережі та лайві – суто ваша особиста справа і тільки вам вирішувати, як і що юзати.У статті я не писав про впн, шкарпетки, базову анонімність і т.д, бо все в курсі що як і навіщо. Багато речей за своєю природою зрозумілі спочатку і я не став писати одне і те ж що і скрізь.Вся ваша безпека залежить лише від вас самих, потрібно думати на 10 кроків уперед.І звичайно відключити в налаштуваннях блокування всі пункти.1) Найважливіший пункт – заборонити підключення всіх юсб пристроїв на ЗАБЛОКУВАНОМУ екрані. Тобто. поки не буде розблоковано айф - жоден девайс не увійде до коннекту.2) Та сама функція стирання даних. Мало хто не знав.
Для публікації повідомлень створіть обліковий запис або авторизуйтесь