Опубліковано 23 червня23 черв Адміністратор Цей досвід дозволив мені зробити кілька висновків щодо оптимальної форми курсу програмування для користувачів нашого ресурсу:Потрібно давати прикладні знання. Не варто забивати голову учнів академічною «мішурою», яка зрозуміло стане в нагоді, але невідомо, коли.Учню потрібен «короткий старт», тобто можливість максимально швидко і без зайвого зубріння освоїти основні навички і почати використовувати їх на практиці.Наголос у навчанні на розвиток власних схем та напрямків. Усі хочуть працювати на себе, а не на противного вічно незадоволеного дядька з фріланс.Виходячи з цих висновків, я вирішив, що необхідно йти далі (і мені, і вам) і дати учасникам клубу продукт кращий, ніж я давав до цього. Продукт, який набагато легше освоїти, з яким набагато легше отримати результат і який приносить набагато більше можливостей у вашу діяльність.Пані та панове, ласкаво просимо на принципово новий потік: Програмування на Python для заробітку: манімейкінг, арбітраж, SEO. Навчання з нуля. Справжні кейси.Про що курс?Двома словами, про що ця історія. Я навчу вас писати код мовою Python без зайвої мішури, з упором на результат, а не теоретичні знання. Мінімум теорії, максимум практики.Я навчу вас писати софт мовою Python з упором на заробіток: круті постери, регери, розсилники, парсери, софт для збору та аналізу даних для заробітку і т.д. Ось чим ми займатимемося в рамках цього курсу. Ті навички, які дозволяють генерувати схеми у сфері манімейкінгу, арбітражу та SEO.Незважаючи на те, що минулі курси зібрали дуже багато позитивного фідбеку, зокрема і за якістю матеріалу, все-таки спілкуючись з учнями, мені ставало очевидно, вам нерідко буває складно, і це нормально. Тож я вирішив створити новий матеріал.Чим новий курс кращий за минулі:Спрощена модель навчання. У курсі є найбільша базова, ґрунтовна теорія, а далі тільки практика-практика.Python – одна з найпростіших та найдоступніших мов для навчання. Найпопулярніша мова в університетах США.Домашні завдання. Більшість уроків (наприклад, крім практики) є домашні завдання, які дозволять вам закріпити отримані знання.Зручна система захисту. Тепер це крутий кабінет із системою управління освітньою діяльністю.Що таке Python?У двох словах: Python простіше за PHP, функціональний як C#.Це скриптова мова програмування загального призначення. На даний момент він знайшов поширення у сферах машинного навчання, серверної розробки (веб-додатків), збору даних, написання ігор та багато іншого.Python має широку сферу застосування, так як не є виключно серверною мовою програмування, код на Python переносимо між популярними ОС, а також має модуль роботи з ОС. Тобто, python-скрипти можна використовувати як прикладний софт безпосередньо на ПК.Python настільки перспективний, що його використовує більшість великих компаній та перспективних стартапів, наприклад Google, Amazon, YouTube, Spotify, Instagram і т.д.Чому варто пройти цей курс?0. Твій час та твоє майбутнє. Уяви, замість сидіти перед ПК за виконанням рутинних завдань, за типом збору та аналізу даних, наповнення, фільтрації і т.д. ти можеш легко делегувати своєму скрипту і звільнити до 15-20 години на тиждень особистого часу на себе та близьких (ну або для нових схем) 1. Створення власних схем. Автоматизація не просто дозволяє оптимізувати та масштабувати поточні схеми. Вона відкриває доступ до значного арсеналу нових схем, які не маючи під руками найпотужнішого інструменту автоматизації, практично не можна було помітити або автоматизувати.З навичками автоматизації навіть публічні, заїжджені чи очевидні схеми можна відкрити з нового боку, реанімувати та вичавити з них профіт. Не кажучи вже про те, щоби вигадувати і запускати нові.2. Ринок стає дуже жорстким, щоб працювати руками. Тестувати схеми ручками, налаштовувати таргет та заливати сайти на ВП вже недостатньо. Потрібна перевага над конкурентами. А вибитися в такому жорсткому середовищі допоможе лише потужна та тотальна автоматизація твоїх робочих завдань.3. Автоматизація, масштабування та розробка нових схем дозволяють значно збільшити твій дохід. Пам'ятаю ті думки, коли сам ще не вмів кодити, але, як то кажуть, «був у темі». У мене виникали десятки ідей, які в перспективі могли б дати хороший профіт, але не було ресурсів для їх реалізації. Нині, зазвичай навіть тестування схеми передбачає часткову чи повну автоматизацію, свого роду постійні витрати.На стадії тестування схеми, ці витрати непросто окупити. Для якихось тем, потрібна ітеративна технологія, коли з першої ревізії софту не вдалося домогтися задуманого, але вдалося витягти з цього фідбек і створити нову гіпотезу і все по новій, доки ви не вийдіть на результат.З найманим працівником це призводить до того, що ви навіть на одній схемі можете втратити тисячі (або десятки тисяч, на мій невдалий досвід) рублів і це надовго може викинути вас з діяльності (у багатьох сім'ї і є куди витратити ці гроші). У випадку ж, якщо ви самі володієте навичками розробки, ви втратите в найгіршому випадку кілька днів часу.практика. Що ви навчитеся писати?В курсі буде представлено 12 кейсів, що охоплюють усі сфери діяльності: SEO, видобуток умовно-безкоштовного трафіку, арбітраж. Ми попрацюємо з такими технологіями як браузерна автоматизація, парсинг HTML, парсинг AJAX, написання ботів-розсилачів, робота з API: Масслайкер коментарівна YoutubeПошук битих посилань та незайнятих доменів на сайтах Софт для автоматичного збору та аналізу акаунтів Інстаграм під рекламу Регер акаунтів Rambler Email-розсилювач через Rambler Пишемо модуль для підтвердження SMS при реєстрації Пишемо модуль для розгадування каптчі через сервіс Пишемо парсер IStockPhoto[TG @free_sliv] python-dlya-zarabotka-manimejking-arbitrazh-seo.-obuchenie-s-nulya.-realnye-kejsy.pdf
Для публікації повідомлень створіть обліковий запис або авторизуйтесь