Опубліковано 19 липня19 лип Адміністратор З використання та встановленняСаме частина по установці була скорочена і залишилася тепер у чорновому варіанті. На початку я написав про Una (відповідно до назви статті), але зараз в інструкціях з повноцінної установки фігурує Mist, а Una ніде більше не згадується, крім скріншота зі статті. Про Una у мене залишилися спогади, та стаття вище та скрипт установки на диску, який посилається на пакет для встановлення, але він не доступний .Пошук пакетів для встановлення на цій сторінці , а на головній відзначені Нові та Популярні пакети. Коли використовував MX, то встановлював звідси лише Freetube , звичайним клонуванням та збиранням на місці. Решта було або в рідних репозиторіях, або було і тут.ЕпілогЗараз це додатковий сторонній репозиторій, звідки можна встановити пакети, якщо ті відсутні в рідних репозиторіях або свіжіших версій. Процес установки , описаний в Installing, займає небагато часу. Але сюди потрібно додати повноцінну установку Mist - консольний помічник, який займається тим, що описано на початку для Una - установка, видалення та інше, а інакше встановлювати сенсу немає. Mist необхідний, щоб використовувати через термінал, а чи не через сайт. Наскільки я пам'ятаю, помічник Una ставав повноцінною заміною стандартного APT, тому Mist, напевно, може стати такою заміною. Не знаю, як це покаже себе у довгостроковій перспективі з оновленнями, чистками від сміття та іншими завданнями.
Для публікації повідомлень створіть обліковий запис або авторизуйтесь