Перейти до змісту
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Файна Україна

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Тайсон Ф'юрі дав обіцянку на випадок поразки від Усика

Рекомендовані відповіді

Опубліковано
  • Адміністратор

Володар чемпіонського пояса WBC у надважкому дивізіоні Тайсон Ф'юрі розповів про свої емоції в разі перемоги над чемпіоном світу WBA, WBO, IBO та IBF Олександром Усиком, а також ймовірну поразку у поєдинку з українцем, який заплановано на 18 травня.

«Коли я стану абсолютним [чемпіоном], то я не змінюся. Я, як і раніше, буду тим самим старим Джі, я, як і раніше, буду водити Land Cruiser по Моркамбу, я, як і раніше, буду їздити в Aldi. Що ще може зробити чоловік?

У мене мільйон доларів у банку, чудова дружина, купа дітей. У мене є собаки, красиві машини, прикраси, одяг. У мене є нагороди, є слава, є статки. Люди надихаються мною - я врятував мільйони людей від самогубства.

Я написав три книги, працював у WWE, співав із Роббі Вільямсом, написав пісню Sweet Caroline. Я зробив популярні документальні фільми для ITV і для Netflix. Я був дворазовим непереможеним чемпіоном у надважкій вазі і за цей час завоював 23 пояси.

Якщо я прийду туди, і мене виб'ють через дві хвилини, це буде на кшталт: «Ну гаразд. Велике спасибі і на добраніч. Хай благословить вас Бог. Побачимося в жовтні», – заявив Ф'юрі.

Для публікації повідомлень створіть обліковий запис або авторизуйтесь

Акаунт

Навігація

Пошук

Пошук

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.