Перейти до змісту

Рекомендовані відповіді

Опубліковано
  • Адміністратор

ПЕРЕДМОВА
За такою методикою я допоміг відмовитися від ПАР, в т.ч. від заебистої солі кільком друзям і знайомим, і так само методом і сам відмовився від наркотиків, в т.ч. від мефедрону, на який у той момент підсів, так що хочу поділитися своїм досвідом, і методами, які я використовував і вищевказані люди.

ЗАЛЕЖНІСТЬ і ВІДМОВИ: МЕТА
Для початку: ціль вашої відмови, мотиви, виходячи з яких ви хочете припинити вживання. Багато людей припускаються своєї першої помилки ще на самому початку, задаючи собі питання, мовляв "навіщо я кидаю? через що я кидаю?", замість того, щоб сформулювати по-іншому: "заради чого я кидаю? що я отримаю, відмовившись від речовин?". Думаючи про майбутнє, ви будете бачити кінцевий результат, то, до чого приведе вашу відмову (покращення життя, здоров'я, краще фінансове становище, відсутність ризиків у відносинах з людьми і законом, і т.д.), дивлячись же в минуле, ви просто згадуєте негативні сторони вашого вживання, які, як ми знаємо, дуже , незабаром зірветесь під гнітом провокацій.

ЗАЛЕЖНІСТЬ І ВІДМОВИ: ВИДИ
Є два види відмови від речовин: тимчасовий та постійний. У моєму випадку я відмовився від усіх речовин на час, і у даного виду відмови є дві дуже круті фішки, на яких я тримався в моменти гірших ломок: "Я буду вживати, просто потім." Простіше кажучи: якщо хочеш вжити – вживай завтра. і відкладай це на слід. день до переможного. За фактом, ці хитрощі працюють завжди, але коли ти знаєш, що все одно це не назавжди, тримає набагато краще.

Як викинути нав'язливі ДУМКИ ПРО НАРКОТИКИ З ГОЛОВИ?
Для початку вам потрібно зробити кілька речей: видалити всі зв'язки з співспоживаннями і друзями, які знали і вашому вживанні, змінити сім-карти (позбавляємося провокацій), якщо ви налаштовані серйозно, і у вас є фінансові можливості, переїхати в інший район вашого міста, або взагалі в інше місто, видалити всі ваші аккаунт gram, і ясна річ, якщо у вас є залишки речовин: викинути до хуїв, змити все в унітаз, де їм і місце.
Далі потрібно поставити реальну мету. Наприклад, 6 місяців тверезості. Думайте про те, що буде через 6 місяців повної тверезості, думайте про плюси у майбутньому.
Заведіть щоденник за типом "Плану на день", і перед сном записуйте, що вам потрібно зробити завтра. "Навіщо? Я і так не забуваю!" Тому, що залежні люди чудово вміють розсовувати рамки, і сприймаючи кожен невиконаний пункт плану як крок до зриву, ви не будете давати собі щілин для лінощів. "Залежна людина з маленької щілини зробить кратер."
Почніть займатися спортом. Банально, але так і є. Спорт: теж джерело дофаміну, хай і не в таких кількостях, і плюс до того, спорт також допомагає відновити фізичне здоров'я.
Принциповість та виправдання. Фрази "не критично", "потім зроблю", "завтра зроблю", "мені ліньки", "у мене немає часу", та інші виправдання: на смітник. треба зробити – зробив. На рахунок принциповості: зробіть собі 4-5 важливих пунктів, і слідуйте їм завжди і скрізь, за порушення самі придумайте собі міру відповідальності (як варіант - фізична міра, відмова від чогось приємного (цукор, сіль, чай, кава, цигарка) і т.д.). Приклади принципових моментів: на день не більше 10 ложок цукру (цукрозамінник і т.д. - наркоманія тотальна), кава максимум 3 рази на день, не більше 13 сигарет на день, і т.д., щось, що завжди на вашому контролі. Виконуючи ці пункти, так само відчуваєш гордість за себе.
Якщо з самоорганізацією все взагалі погано, окрім плану на день, складіть собі розклад.

Наркотики – Зло!

Для публікації повідомлень створіть обліковий запис або авторизуйтесь

Важлива інформація

By using this site, you agree to our Умови використання.