Опубліковано 28 лютого28 лют Адміністратор Напевно кожен з вас хоче собі красивий профіль у Steam, щоб похвалитися або просто порадувати око. Для того щоб у вашому профілі розмістилося більше вітрин, на які ви пізніше виставлятимете свою "красу", потрібно підвищувати рівень профілю Steam.Вигідна покупкаБагато хто з вас використовують такі сайти на кшталт "steamlevels", "steamlevelu" і "steamlvlup" ( ні це не реклама ), можливо ви навіть коли-небудь їх бачили або використовували. Проблема цих сайтів у тому, що вони скуповують цілі набори карток, які містять у собі картки за не дуже вигідною ціною. Приблизно за пару доларів вам запропонують підняти 2-3 рівні профілю. Але після того як ви прочитаєте цю статтю ви самі зможете їх підняти всього за 1 $ використовуючи даний сайт . Отже, зайшовши на сайт виставте сортування за ціною:Повинно вийти якось так:Є невеликий але важливий нюанс, чомусь сортування цін працює не зовсім коректно. На скрині у мене вказана основна валюта - гривні, на початку можуть бути набори від 4-х до 5-ти гривень, але пізніше прогорнувши вниз ви зможете знайти набори за 1,6-1,8 грн за набір. Далі у розділі "посилань" обов'язково вибираємо букву "[B]":Далі нас перенесе на сторінку самого піктограми обраної гри, для якої ми збираємо набір. Натискаємо на кнопку "Купити відсутні картки на Торговому майданчику". На даному скріні видно, що сайт пропонує мені набір на 5,54 гривні ( на скріні вище було видно ), але насправді, для покупки всіх мені потрібних карток я витрачу приблизно 13,38 грн:Пошукавши ще нижче, я знайшов ще набір за 6.64 грн:А насправді його можна купити лише за 2,11 грн.Далі справа за малим, скуповуємо всі потрібні вам картки:За кожен створений значок вам дадуть по 100 очок досвіду профілю Steam. Якщо раптом ви не знаєте як створити значок, то ось тут є така кнопка:Ось таким не складним способом і піднімаємо собі рівні профілю, в результаті ви зможете шукати для себе такі набори, які вам потрібні, за найвигіднішою ціною і без проблем закуповувати їх, це буде в рази дешевше ніж купувати картки через роботів.
Для публікації повідомлень створіть обліковий запис або авторизуйтесь