Перейти до змісту
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Файна Україна

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Мікель АРТЕТА: «Я насолоджувався кожною хвилиною»

📅 07.09.2026 03:26⏱ 4 хв читання
Ciko Перегляди: 14 Відповіді: 0
Мікель АРТЕТА: «Я насолоджувався кожною хвилиною»

Головний тренер лондонського «Арсенала» Мікель Артета прокоментував перемогу над лондонським «Челсі» (2:1) у матчі 3-го туру Англійської Прем'єр-ліги:

«На мою думку, це була виняткова гра. Я насолоджувався кожною хвилиною від початку до кінця. Початок був важким, але мені сподобалося, бо команда відреагувала просто вражаюче. Впевненість, рішучість, майстерність і бажання, які ми демонстрували, щоб постійно допомагати їм, — це було прекрасно. Гадаю, це була захоплююча гра і для глядачів, і я вважаю, що ми заслужили перемогу, чим, звісно, дуже задоволений.

Є певні моменти, з якими ми погано справляємося, коли пропускаємо гол, і ми це вже обговорювали раніше. Але слід віддати належне й суперникам: з того повітряного м’яча хтось зміг нанести удар дуже близько до стійки й забити Давиду, а це нелегко. Після цього ми відреагували; вболівальники знову були неймовірними, атмосфера, яку ми створили на стадіоні, була надихаючою та дуже корисною, і це відчувається як велика перемога для нас.

Я думаю, це для нас ознака того, що ми здатні грати навіть краще, ніж минулого сезону. Все залежить від того, чи збережемо ми це прагнення, цю скромність і чи будемо щодня прагнути стати кращими — і я, і команда. Нам ще є куди рости і що запропонувати, і саме в цьому полягає амбіція команди.

Підкат Конзи проти Роджерса? Дуже по-англійськи зроблений підкат, вболівальники відреагували миттєво — вам це іноді подобається навіть більше, ніж гол! Це було чудово, безперечно. Те, що зробив Езрі — він відіграв 11 хвилин, провів п’ять чи шість тренувань, і те, як він грав у індивідуальній обороні проти такого суперника, як Жоао Педро, — я вважаю, що він був феноменальним.

Статус непереможених? Це буде надзвичайно важко, з огляду на те, з яким мінімальним відривом виграються матчі. Ви бачили це кілька днів тому, коли ми їздили на «Вілла Парк», і це був справді важкий матч — і сьогодні знову. Потім ми їдемо до «Сандерленда», і там знову буде дуже-дуже важко. Ми знаємо, що кожен тиждень буде таким, але саме до цього ми й готуємося.

Чому Едегор грає так добре? По-перше, він почувається у формі, а його впевненість у собі зараз на найвищому рівні, який я коли-небудь бачив. Йому також є що доводити після минулого сезону, коли він так багато пропустив. Кай — такий самий; Букайо — такий самий. Ми так довго, дуже довго втрачали багатьох атакувальних гравців минулого сезону — я навіть не впевнений, скільки матчів вони зіграли разом минулого сезону, але, мабуть, небагато. Едегору є що доводити у всьому, насамперед тому, що він дуже багато вимагає від себе. Він хоче бути найкращим, досконалим у всьому. Він також дуже ефективний у інших аспектах і грає з справжньою радістю. Він теж був феноменальним.

Коли починаєш відчувати ту хімію, яка існує між ними, і те, на що вони здатні, — це чудово. Але, на мою думку, він досягає такого рівня саме тому, що отримує задоволення від гри. Треба насолоджуватися тим, що робиш, грати з справжнім бажанням, і саме це я побачив сьогодні. Він бігав уперед, бив по воротах, створював безліч моментів для своїх партнерів — він був чудовий.

Хаверц? Він виглядає щасливим. Він виглядає урівноваженим, задоволеним, і в його особистому житті також сталися чудові події. Він почувається у формі, тренується щодня і зараз дотримується цього режиму. Він забиває голи, але не тільки це — він також робить неймовірну роботу для команди.

Безперечно, у нас є чудові гравці. Я вірю в них і в те, що вони можуть вдосконалюватися, що вони здатні показати себе з ще кращого боку, ніж ми бачили досі. Якщо команда стане кращою, а гравці — сильнішими, від цього виграють усі, і саме в цьому полягає наша мета.

Москера? У нього були проблеми зі м’язами, і ми вважаємо, що це не надто серйозно. Але нам потрібно почекати і подивитися, як ситуація розвиватиметься найближчими днями».

Відповідей поки що немає.
Гість
Напишіть відповідь...

Акаунт

Навігація

Пошук

Пошук

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.