Перейти до змісту
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Файна Україна

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Хансі ФЛІК: «Ніщо ніколи не буває ідеальним»

📅 07.09.2026 03:26⏱ 2 хв читання
Ciko Перегляди: 18 Відповіді: 0
Хансі ФЛІК: «Ніщо ніколи не буває ідеальним»

Головний тренер каталонської «Барселони» Хансі Флік прокоментував перемогу над «Валенсією» (5:0) у матчі 4-го туру Ла Ліги:

«Це було фантастично. Ми домінували в матчі від самого початку. Ми контролювали гру та домінували. Саме це я хочу бачити. У нас дуже якісна атака, а також сильна середина поля. Я радий, що Педрі забив. У нас достатньо якості, щоб створювати моменти, і це добре. У нас багато дуже якісних гравців, і я маю правильно ними керувати. Це нелегко. У футболі все дуже швидко змінюється. Я дуже задоволений хвилинами Ольмо на полі – він завжди хоче більшого. І важливо, що, виходячи з лави запасних, він ухвалює найкращі рішення для команди.

У Ферміна дуже багато інтенсивності як у штрафному майданчику, так і за його межами. Він відбирає м’ячі. Він дуже інтенсивно грає з м’ячем. Іноді помиляється, але загалом діє дуже добре.

Ми щасливі, що Родрі у нашій команді. Важливо те, що він робить із м’ячем і для команди. Але я також хочу відзначити хорошу роботу Марка Берналя. Він прогресує. Родрі неймовірний не лише на полі, а й у роздягальні – він лідер.

Учора Ямаль тренувався і не мав жодних проблем. Сьогодні вранці ми поговорили, і він сказав мені, що може грати та почувається добре.

Після рахунку 0:5 ми продовжували атакувати, атакувати й атакувати. Я хочу більше контролювати матчі. І нам потрібно берегти енергію. Ми завжди можемо ставати кращими – ніщо ніколи не буває ідеальним».

Відповідей поки що немає.
Гість
Напишіть відповідь...

Акаунт

Навігація

Пошук

Пошук

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.