Перейти до змісту
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Файна Україна

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

TaZ про BC.Game: «Найголовніша мета – кваліфікуватися на мажор»

📅 07.09.2026 14:40⏱ 2 хв читання
Ciko Перегляди: 11 Відповіді: 0
TaZ про BC.Game: «Найголовніша мета – кваліфікуватися на мажор»

Тренер команди BC.Game Віктор «TaZ» Войтас підбив підсумки останніх виступів своїх підопічних, пояснив причини поразки у кваліфікації та розповів про плани на майбутнє.

Думками про стан колективу польський наставник поділився у відео, опублікованому в офіційних соцмережах клубу.

TaZ відверто визнав, що головна проблема команди зараз полягає в психології та невмінні доводити важливі матчі до перемоги:

«Нам не вдалося кваліфікуватися на PGL. Я вважаю, ми маємо труднощі із закриттям ігор, особливо в онлайні. Нам однозначно потрібно попрацювати над нашою ментальною стійкістю, тому що це одна з головних причин, чому ми опинилися в такому становищі».

За словами польського фахівця, гравцям поки не вистачає зібраності та витримки у вирішальні моменти поєдинків:

«Я думаю, що ми занадто сильно розпорошуємося у дуже важливих раундах. Нам дещо бракує холоднокровності, коли ми маємо перевагу, і ми все ще не на висоті, коли потрібно чітко виконувати весь наш тактичний план та заготовки».

Незважаючи на невдачу, TaZ підкреслив, що головне завдання команди залишається незмінним, а ключову роль відіграють майбутні виступи на LAN-турнірах:

«Найголовніша мета – це все ще кваліфікуватися на мажор. Я вірю, що у нас все ще є шанс завдяки тому, що ми граємо не так багато в онлайні. Тому LAN-турніри стануть для нас вирішальним фактором. Сподіваюся, ви побачите нас на мажорі».

Відповідей поки що немає.
Гість
Напишіть відповідь...

Акаунт

Навігація

Пошук

Пошук

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.