Luminosity повертається до CS з Azuwu, а 100T підписує контракт з UK IGL Gizmy, оскільки склад Monte добігає кінця.

Після багатьох років Luminosity повертається в CS, підписавши контракт з основою складу Monte та британським гравцем Оскаром «Azuwu» Беллом. Крім того, 100 Thieves також інвестували у британську сцену, підписавши Джека «Gizmy» фон Шпрекельсена як свого нового IGL.
Головна новина – повернення Luminosity, основний склад якого підписаний з Monte . Нещодавно команда пройшла до 3-го етапу Cologne Major, попри те, що вважалася аутсайдером. Це чітка ознака того, що склад у досить хорошій формі. Організація також придбала Lux, бразильського IGL, який вивів команду з аутсайдера на 8-е місце у світі за рейтинговою системою VRS.
Це відбувається з Luminosity, яка висловила радість поверненню в CS2, а новий власник із задоволенням здійснив мрію взяти на себе управління та повернути організацію в кіберспорт. Ви можете прочитати все про це в офіційному пості з оголошенням Luminosity .
«Після виходу на пенсію у 2021 році та перегляду Luminosity, моєю метою завжди було одного дня викупити її та поставити LG туди, де їй місце — звідки все почалося — Counter-Strike. Сьогодні я не можу бути щасливішим, що нарешті можу оголосити, що цей день настав з підписанням основного складу Monte та Lux як нашого лідера в грі. Стільки речей і людей мало об'єднатися, щоб це сталося, включаючи нашу участь у XSE. Коли ми оцінювали точки входу назад на сцену, з'явилася можливість підписати основного складу як вільних агентів. Ми повністю віримо в цю команду, і їхній успіх у Кельні довів, що ми зробили правильну ставку. Це лише початок для цієї команди, і ми раді бачити, як вони зростають до нових висот. Ми хочемо подякувати власникам Monte за координацію викупу Rainwaker».
Тим часом, Гізмі, гравець з Монте, також є гравцем з Великої Британії та підписав контракт з 100T, щоб очолити перебудову цього складу. Ховард «дощ» Нюгард залишається в команді та перейде на іншу роль у складі.
Очікується, що 100T наступного разу зіграють 21 липня на заході BLAST Bounty 2026 S2. Тим часом Luminosity зараз беруть участь у XSE Pro League у Китаї, яка зараз триває.
Відповіді