Перейти до змісту
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Файна Україна

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Не лише гроші. Відомо, чому збірна України залишилася без тренера

📅 04.09.2026 04:52⏱ 1 хв читання
Ciko Перегляди: 13 Відповіді: 0
Не лише гроші. Відомо, чому збірна України залишилася без тренера

Президент Федерації хокею України Сергій Мазур пояснив, чому збірна залишилася без головного тренера Дмитра Христича і його штабу, незважаючи на вихід до еліти чемпіонату світу.

«Передусім я хотів би почати зі слів щирої вдячності тренерському штабу на чолі з Дмитром Христичем, його асистентам, зокрема Олегу Шафаренку, а також тренеру воротарів пану Карпенку. Ці люди виконали велику роботу.

Водночас треба чесно сказати: зміни у тренерському штабі не були бажанням Федерації. До останнього моменту ми сподівалися, що нам вдасться зберегти штаб і продовжити спільну роботу. Але, на жаль, за результатами переговорів сторони не змогли дійти згоди з низки принципових питань.

Що стосується конкретних пунктів, я не можу і не вважаю коректним публічно розкривати деталі переговорного процесу. Це питання взаємної поваги між Федерацією та тренерським штабом. У переговорах завжди є умови, пропозиції, аргументи, внутрішні оцінки та робочі моменти, які не мають виноситися в публічну площину.

Можу лише сказати, що питання не зводилося виключно до фінансів. Це була ширша історія – про загальне бачення майбутньої роботи, принципи організації процесу, відповідальність сторін і підхід до підготовки збірної на новому рівні», – сказав Мазур.

Раніше повідомлялося, що новим тренером, найімовірніше, стане наставник юнацької збірної Олександр Бобкін.

Відповідей поки що немає.
Гість
Напишіть відповідь...

Акаунт

Навігація

Пошук

Пошук

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.