Перейти до змісту
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Файна Україна

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Марта КОСТЮК: «Ніколи не буває легко грати проти кваліфаєрки»

📅 04.09.2026 06:46⏱ 2 хв читання
Ciko Перегляди: 8 Відповіді: 0
Марта КОСТЮК: «Ніколи не буває легко грати проти кваліфаєрки»

Українська тенісистка Марта Костюк провела флеш-інтерв'ю після перемоги над Сторм Хантер на старті Відкритого чемпіонату США 2026:

– Вау, Марто, вітаємо. І ласкаво просимо назад до вашої нью-йоркської публіки. Тут усі абсолютно насолоджуються вашим шляхом. Сьогодні у вас був складний матч проти суперниці, яка пройшла через кваліфікацію. У неї вже було кілька матчів за плечима, але ви знайшли спосіб перемогти та пройшли далі. Чудова робота.

– Так. Перш за все, я дуже щаслива повернутися в це чудове місце. Дуже дякую вам за підтримку. Завжди приємно бути тут. Ну, знаєте, ніколи не буває легко грати проти кваліфаєрки. Як ви сказали, вона вже фактично зіграла тут цілий турнір. Я дуже задоволена сьогоднішньою грою і тим, як почуваюся.

– Ми багато говорили про це цього року, але ви граєте у приголомшливий теніс. Два півфінали Grand Slam поспіль – на Ролан Гаррос та Вімблдоні, перша українка, яка виграла трофей у Мадриді, найкращий рейтинг у кар'єрі. Я можу продовжувати та продовжувати. Ви, мабуть, почуваєтеся на вершині світу, і це видно по тому, як ви граєте.

– Ні, я намагаюся тримати себе на землі. Попереду ще довгий шлях. Я просто насолоджуюся тим, що граю у теніс. І перш за все я маю залишатися здоровою. Я хочу залишатися здоровою, тому що якщо ти не здоровий, у цьому виді спорту дуже складно. Тож це головна мета для мене. І знову – я йду матч за матчем. З нетерпінням чекаю, коли знову вийду на корт у середу та зіграю перед вами.

– Хочу повернути вас до цього часу минулого року, коли ви грали матч першого кола проти Кеті Бултер тут, на Grandstand. Ваш собака був піднятий біля корта як трофей. А з того часу ви почали вигравати трофеї. Це ваш талісман удачі? Здається, вона робить вам гарні речі.

– Ну, у нас їх дві. Де другий? [Звертається до свого боксу]. Так, він там. Зі мною два собаки. І я дуже щаслива, що можу мандрувати з ними обома. Вони приносять стільки радості – не лише нам, а й усім, хто їх бачить. Так що так, я щаслива, що вони тут.

У другому колі US Open Костюк зіграє або проти Слоан Стівенс або проти Клари Таусон.

Флеш-інтерв'ю Марти Костюк

Відповідей поки що немає.
Гість
Напишіть відповідь...

Акаунт

Навігація

Пошук

Пошук

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.