Перейти до змісту
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Файна Україна

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

КОСТЮК: «Було непросто виходити на матч, знаючи, що я програю їй 0:2»

📅 04.09.2026 18:25⏱ 3 хв читання
Ciko Перегляди: 11 Відповіді: 0
КОСТЮК: «Було непросто виходити на матч, знаючи, що я програю їй 0:2»

Українська тенісистка Марта Костюк провела флеш-інтерв'ю після перемоги над Єкатериною Александровою у матчі 1/16 фіналу US Open 2026:

– Вітаємо, Марто. До цього ви двічі зустрічалися зі своєю суперницею та обидва рази програли. Як вам удалося сьогодні все змінити?

– Ну, насамперед – завдяки всім вам. Велике дякую за вашу підтримку. Так, атмосфера була приголомшливою. Востаннє я грала з нею чотири роки тому, тому минуло вже досить багато часу. Мені здається, відтоді я дуже сильно змінилася як людина, і як гравчиня. Звичайно, було непросто виходити на цей матч, знаючи, що я програю їй 0:2 за особистими зустрічами, але я була готова до боротьби.

– Ви проводите найкращий сезон у своїй кар'єрі, тому, що б ви не робили, продовжуйте так само. Але вистачить питань про теніс. Мені здається, у таких інтерв'ю нам потрібні й веселіші питання. Тому я хочу трохи поговорити з вами про моду. Коли ви вийшли на корт, я назвала вас головною модницею US Open. І це правда. Усім подобається те, у чому виходить Марта. У вас була чудова колаборація з Wilson – сукня Marta. Для тих, хто не знає: Wilson створив спеціальну сукню як свого роду відсилання до весільної сукні Марти. Її повністю розкупили. Здається, воно навіть знаходиться у музеї Вімблдона. Чи готуєте ви ще якісь цікаві дизайни, які будуть такими ж яскравими?

– Ну, я поки що не можу багато розповісти, але я вже бачила колекцію на наступний рік. Єдине, що можу сказати: для сукні US Open наступного року готується неймовірна колаборація. Не можу сказати, з ким і взагалі більше нічого не можу розкривати, але я вже його приміряла – воно неймовірне. Я дуже на нього чекаю, хоча до цього ще цілий рік. Але так, попереду багато цікавого, так що слідкуйте за новинами. Я дійсно поки що не можу багато розповісти.

– Ви почули це першими, пані! І останнє питання. У мене у самої два собаки. А ви – знаменита мама собак. Я бачила, як вони тут бігають, вони такі милі. Гравців часто запитують про їхні улюблені місця у Нью-Йорку, але я хочу запитати про ваших собак. Куди вони люблять ходити? Вони є великими шанувальниками Центрального парку? Що їм загалом подобається?

– По-перше, я живу у Брукліні. Я не зупиняюся на Манхеттені, слава богу. Вибачте всі (сміється). Я просто не можу жити на Манхеттені. А поряд із нами, у Вільямсбурзі, є чудовий парк, і вони дуже люблять там гуляти. Якщо чесно, маленькі собаки мають свої плюси, тому що їм не потрібно довго гуляти. Давайте будемо чесні: вони погуляють 15 хвилин – і вже втомились. Тож у цьому плані з ними досить легко. Але взагалі так, тут не так багато місць, де можна гуляти із собаками, але ми намагаємося використовувати те, що є, щонайбільше.

Відповідей поки що немає.
Гість
Напишіть відповідь...

Акаунт

Навігація

Пошук

Пошук

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.