Перейти до змісту
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Файна Україна

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

«В одну секунду припинили грати». Глушак пояснив поразку від Болгарії

📅 05.09.2026 17:23⏱ 2 хв читання
Ciko Перегляди: 18 Відповіді: 0
«В одну секунду припинили грати». Глушак пояснив поразку від Болгарії

Головний тренер жіночої збірної України з волейболу Якуб Глушак підбив підсумки стартового матчу команди на чемпіонаті Європи, в якому «синьо-жовті» поступилися Болгарії – 0:3.

«Я думаю, що ми почали дуже добре, – сказав Глушак. – Ми почали добре тактично, емоційно, а потім сталося те, що і раніше: ми втратили велику перевагу наприкінці сету. І якщо чесно, я не знаю причину цього. Ми почали дуже добре, але в одну секунду припинили грати. Показували поганий волейбол. Гадаю, все у голові».

Також тренер зазначив, що команда не дотримувалася запланованої тактики на гру, що призвело до поразки.

«Я намагався нагадати волейболісткам нашу тактику – ми просто їй не слідували і втратили багато очок. Гадаю, ми зробили все, що могли, намагалися змінити кількох гравчинь, щоб додати. Але треба віддати належне тому, як подавала Болгарія, і ми програли чимало очок у цьому компоненті.

Ми не демонстрували гарну атаку, але це пов'язано з поганим прийомом. У них були атакувальні подачі, але ми подекуди віддали їм забагато легких м'ячів – не маємо так робити», – підсумував Глушак.

Якуб додав, що теж несе відповідальність за невдалий результат та закликав команду зосередитися на наступній грі проти Греції.

«У нас була тактика проти діагональних, і вони атакували саме так, як ми й очікували. Ми не змогли використати те, до чого готувалися. Звісно, я беру на себе відповідальність, але я сподіваюся, що команда зможе перезавантажити розум і готуватися так, як готувалася до цього матчу.

Я поговорю з командою, що нам треба змінити перед наступним ігровим днем. Новий день, новий матч і ми не хочемо демонструвати такий рівень волейболу. Хочу перепросити перед вболівальниками, які мали дивитися цей матч. Нелегко розуміти, чому все так відбувається. У нас 24 години, щоб змінити своє ставлення і змінити все. Ми не навчимося грати у волейбол за 24 години, тож все у голові», – пояснив тренер збірної України.

Матч другого туру чемпіонату Європи збірна України проведе в суботу, 22 серпня, коли о 17:00 зіграє проти Греції.

Відповідей поки що немає.
Гість
Напишіть відповідь...

Акаунт

Навігація

Пошук

Пошук

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.