Перейти до змісту
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Файна Україна

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Відома українська спортсменка підло зрадила Україну і поїхала до росії

📅 06.09.2026 03:14⏱ 2 хв читання
Ciko Перегляди: 9 Відповіді: 0
Відома українська спортсменка підло зрадила Україну і поїхала до росії

Ексбіатлоністка збірної України Юлія Журавок розповіла, що почала працювати в росії. Спортсменка зазначила, що після завершення кар'єри не отримала пропозицій щодо роботи у спортивній сфері в Україні, тому вирішила перебратися до рф.

«Дивно бачити стільки уваги до мене зараз. Хочу лише запитати: де всі були, коли завершилася моя спортивна кар'єра? Де були ті, хто сьогодні обговорює моє життя, коли мені не запропонували жодної роботи тренером і я починала все з нуля?

Я віддала біатлону 15 років свого життя. Це була не просто робота – це була моя любов, моє покликання. Я щодня жила цим спортом, багато працювала, вчилася, падала і знову підіймалася.

Після завершення кар'єри почалося звичайне життя, де довелося боротися вже не за медалі, а просто за можливість рухатися далі. Я працювала на різних роботах, жила у складних умовах і намагалася не зламатися.

Сьогодні я хочу просто жити, виховувати свою дитину в любові та спокої. Я зробила свій вибір свідомо і не шкодую про нього. Зараз я там, де цінують мій досвід, мої знання і мене як людину.

Місце мого народження – Анжеро-Судженськ, Кемеровська область, росія. Як то кажуть, де народилася – там і знадобилася», – заявила Журавок.

У профілі спортсменки з’явилися посилання на російські спортивні проєкти «Катай Технічно» та Biathlon Family Club. У травні цього року її представили як нову тренерку цих клубів.

Один із цих проєктів – «Катай Технічно» – належить Євгену Лисаку. Він позиціонує себе як військовослужбовець, у своїй біографії згадує участь у військово-спортивних змаганнях, офіцерську освіту та шість проходжень у параді на красній площі в москві.

Відповідей поки що немає.
Гість
Напишіть відповідь...

Акаунт

Навігація

Пошук

Пошук

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.