Перейти до змісту
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Файна Україна

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

БЬОРНДАЛЕН: «Такий талант ніколи не з'явиться. Усе висить на нитці»

📅 06.09.2026 03:20⏱ 1 хв читання
Ciko Перегляди: 8 Відповіді: 0
БЬОРНДАЛЕН: «Такий талант ніколи не з'явиться. Усе висить на нитці»

Відомий в минулому біатлоніст збірної Норвегії – Уле-Ейнар Бьорндален – не пройшов повз заяву титулованого лижника Ейнара Хедегарта, який відмовився переходити до біатлону через умови місцевої федерації.

Хедегарт з дитинства мріє потрапити до головної команди з біатлону, проте йому лише запропонували виступати за команду Б, що не входить у плани спортсмена.

Молодий лижник вирішив відкинути дитячу мрію та сконцентруватися у своєму виді спорту, який приніс йому бронзу та два золота ОІ-2026.

«Я залучений, але не маю великого впливу. Усе висить на дуже тонкій нитці. Поки вона ще є, я намагався зробити її трохи міцнішою, але це рішення, яке Ейнар має ухвалити сам. Він повинен відчути, що для нього правильно. Я не думаю, що цей зв’язок повністю розірваний, і якщо я можу його зміцнити – я із задоволенням це зроблю.

Я думаю, федерація має зараз унікальний шанс. До наступної Олімпіади чотири роки, до чемпіонату світу в Голменколлені – три. Такий талант і така можливість, імовірно, більше ніколи не з’являться. Якби я був спортсменом збірної, я був би дуже радий тренуватися поруч із тим, хто є найшвидшим лижником у світі. Він явно швидший за найкращих біатлоністів», – сказав Уле-Ейнар.

Відповідей поки що немає.
Гість
Напишіть відповідь...

Акаунт

Навігація

Пошук

Пошук

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.