Перейти до змісту
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Файна Україна

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

W USA postawiono kropkę w sprawie trylogii między Usykiem a Furym

📅 12.09.2026 04:04⏱ 2 хв читання
Ciko Перегляди: 19 Відповіді: 0
W USA postawiono kropkę w sprawie trylogii między Usykiem a Furym
Ден Рафаель не вірить, що такий поєдинок відбудеться

Znany amerykański dziennikarz i znawca branży Dan Rafael ostro zareagował na wypowiedzi Tysona Fury’ego dotyczące ewentualnej trzeciej walki z Aleksandrem Usikiem.

„Obejrzałem nagranie z Tysonem Fury'm. Mówi kompletne bzdury! Mówi, że chce po raz trzeci wyjść na ring przeciwko Aleksandrowi Usikowi, a jednocześnie nie zamierza walczyć z Anthonym Joshuą. Jakby mógł po prostu zrezygnować z już zawartej umowy.

O ile mi wiadomo, w tej umowie jest to jasno zapisane. Co prawda samego dokumentu nie widziałem, więc jeśli ktoś go ma – proszę mi go przesłać. Z tego, co rozumiem, walka ma się odbyć do końca tego roku.

Dlatego Fury nie może po prostu tak po prostu stoczyć innej walki. To się nie stanie. On po prostu próbuje przyciągnąć uwagę i zdobyć więcej wyświetleń na Instagramie. Właściwie Tyson robi to już od około dziesięciu lat.

Nie może po prostu zrezygnować z walki z Joshuą. Przynajmniej tak twierdzą ludzie z jego zespołu. Wystarczy posłuchać wywiadu ze Spencerem Brownem, który również o tym mówił.

Najpierw więc muszą rozwiązać sprawę z Joshuą. Jeśli Tyson jest gotów stoczyć tę walkę w Nowym Jorku i zgodzić się na zaproponowane nowe warunki – to już jego wybór.

Jeśli wszystko mu odpowiada, to świetnie, będę się po prostu cieszył razem z nim. Nie oznacza to jednak wcale, że Anthony Joshua, Matchroom Boxing czy Eddie Hearn muszą zgodzić się na takie warunki” – podsumował dziennikarz.

Відповідей поки що немає.
Гість
Напишіть відповідь...

Акаунт

Навігація

Пошук

Пошук

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.