Перейти до змісту
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Файна Україна

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Легенда МЮ заступився за Фодена: «Фернандеш – агресор

📅 14.09.2026 09:34⏱ 2 хв читання
Ciko Перегляди: 22 Відповіді: 0
Легенда МЮ заступився за Фодена: «Фернандеш – агресор
Рой Кін не зрозумів дій арбітра

Колишній гравець «Манчестер Юнайтед» Рой Кін поділився власним трактуванням вилучення Філа Фодена в манчестерському дербі в межах 4-го туру АПЛ.

На думку ексфутболіста, суддя не мав показувати Фодену червону картку. Ініціатором сутички Кін вважає саме Бруну Фернандеша, який в епізоді зіграв роль жертви.

Рой погодився б із вилученням Філа лише за умови, якби арбітр вигнав з поля Бруну.

Навіть з вилученням «Манчестер Юнайтед» не впорався із принциповим суперником та зазнав фіаско – 0:1.

«Бруну йде у підкат, відверто збиває його, а потім ще й трохи копає, коли той лежить на газоні. Фоден підводиться, реагує – і його вилучають.

Я так розумію, це класифікували як грубу агресивну поведінку, але, як на мене, агресором у цьому епізоді був саме Бруну.

Я мушу сказати про це відкрито. Кілька років тому я так само жорстко критикував Кайла Вокера, коли той звалився після удару головою. Я справді не вважаю, що це червона картка для Фодена, от чесно.

Чи дав гравець арбітру привід для вилучення? Фоден зіграв трохи дурно, але й Бруну вчинив не краще.

Якби Бруну отримав червону за цей епізод, а Фодена не чіпали, ми б зараз казали: «Знаєте що, Бруну зіграв дурно та безглуздо».

Усі гравці входять до PFA, усі вони в одній профспілці – потрібно намагатися поважати й берегти один одного, а не качатися по газону.

Ми бачили, як кілька років тому це зробив Вокер у моменті з ударом головою, і Бруну в цій ситуації також повинен був поводитися краще.

Люди кажуть про напругу й статус великого матчу, але ти маєш поважати як партнерів по команді, так і суперників.

Щодо Фодена – я вважаю, що це не червона картка», – заявив Рой.

Кін – одна з легенд «Манчестер Юнайтед». Півзахисник віддав «дияволам» 12 років своєї кар'єри, виступаючи за клуб з 1993-го по 2005-й.

У складі «червоних» Рой провів 479 матчів, в яких оформив 51 гол та 41 асист. Разом з «Манчестер Юнайтед» Кін виграв 17 трофеїв: у списку присутні Ліга чемпіонів та 7 кубків АПЛ.

Відповідей поки що немає.
Гість
Напишіть відповідь...

Акаунт

Навігація

Пошук

Пошук

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.