Перейти до змісту
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Файна Україна

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

КІВУ: «Потрібно, щоб ми починали показувати, хто ми є, з першої хвилини»

📅 20.09.2026 08:16⏱ 2 хв читання
Ciko Перегляди: 18 Відповіді: 0
КІВУ: «Потрібно, щоб ми починали показувати, хто ми є, з першої хвилини»
Тренер «Інтера» поспілкувався зі ЗМІ після нічиєї в матчі з «Ромою»

Головний тренер «Інтера» Крістіан Ківу підбив підсумки нічийного матчу п'ятого туру Серії А проти «Роми» – 2:2.

– Відмінна реакція. Як ви оцінюєте матч?

– Почнемо з цього... Матч триває 90 хвилин, потрібно було робити те, що ми робили у другому таймі. Потрібно реагувати. Ми грали проти складної команди, на непростому полі. Ми можемо покращити все.

– Ви знову опинилися в ролі наздоганяючих. У чому проблема?

– Думаю, ми намагалися виправити певні речі. Окрім реакції, ми всі знаємо, що потрібно покращити.

– Вихід двох нападників із лави запасних має додати хлопцям великої впевненості.

– Так, такий зараз футбол. Ми могли випустити їх раніше, але я беру все хороше від того, що хлопці роблять після виходу на поле. Іноді виходить краще, іноді гірше, але важливо викладатися на максимум. Я вітаю всіх, своєю реакцією вони показали, що саме потрібно було робити.

– Дебют Джонса?

– Як і всі, він міг і повинен був зіграти краще. Я не говорю про окремих футболістів, а про те, що зробили всі. Нам ще належить пройти довгий шлях, щоб досягти того рівня, якого нам бракувало цього місяця, але я налаштований оптимістично. Не спрацювали невеликі деталі, які більше не повторяться.

– Реакція може бути палицею з двома кінцями?

– Не думаю, що хтось вважає себе здатним реагувати на труднощі й тому виходить на поле неготовим із першої хвилини. У футболі є багато речей: бажання вигравати дуелі, робота з м'ячем і без нього... Але сьогодні ми грали проти сильної команди, і ми це знали. Ми не повинні чекати, поки доведеться реагувати, ми можемо проводити такі матчі з самого початку. Потрібно, щоб ми починали показувати, хто ми є, з першої хвилини.

– Дуже англійський матч...

– Я бачу Серію А, в якій покращилися інтенсивність і якість: бувають моменти, коли темп трохи падає, але те, що я бачу, мені подобається. Ми на правильному шляху і повинні цим насолоджуватися. Звичайно, потім будуть ті самі запитання про те, що ми надто багато пропускаємо, але це правильно. Потрібно також уміти терпіти. Ці нові правила додали швидкості й прибрали паузи, і саме тому ми пропустили кілька швидких атак «Роми». Потрібно прийняти, що матчі можуть завершуватися з великою різницею в рахунку. Мені це подобається.

Відповідей поки що немає.
Гість
Напишіть відповідь...

Акаунт

Навігація

Пошук

Пошук

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.